pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Parajumpers outlet


En vald favorit i skateboard insamling, kommer den faktiska air max Optimal TN i ett flertal utseende, såsom ett par som sportevenemang benen. Du hittar det kan skapa själva Nike Air Max bli sökt bättre än hmo one. Denna typ av jogging skor bidrog mest mjuk tillsammans med långsiktiga klädd i mötet. På toppen, verkar denna typ av Nike Air Max Tre månader erkänns vara enkel nog, med hjälp av en i huvudsak stabil atramentous bäst med en vit färgad mellansula och många goda lila tillbehör. Det finns många populära inslagen i en Nike Air Max för att skapa de flesta av dessa skor blir extra anmärkningsvärt men inte bara ett resultat av den eleganta utseende och även för den utmärkta tekniska innovationer. Läkare uttrycka, skor råkar vara uppmärksamt samband med vårt välbefinnande tårna klassificeras som 2: a hjärta.Parajumpers outlet, Adidas, vars grundare Adi Dassler förutsatt löparskor för idrottsmän under 1928 spelen, sade London 2012 produkter redan säljer bra i turistbutiker.Parajumpers sverige, Nike Air Max skor kallas när Heartbeat skor. Din Medvind omfattar de faktiska Nike Air Max Optimal Program som kan leverera fantastiskt stötdämpning när människor fungerar. Ingen vet exakt så snart sneakers kommer att vara tillgängliga i deras livsmedelsbutik, men egentligen borde vara en dag att fyra veckors period. Denna typ av olika tekniska innovationer kom med en rejäl försäljningspris, plus butiker har varit ovilliga att sälja den speciella Nike Air Max till att börja med.Parajumpers denali, Det var den första typen av din luft soffa som användes i arbets många vissa andra mönstertyper som används. Med tanke på att ett frisläppande inkluderar Nike regelbundet släppt helt nya plus speciellt de som ännu inte Har du hört talas om Nike Vilka är idrottare. Den särskilda Nike Visas Max mest sticker ut förtjänst är kanske hans eller hennes sofistikerade luft vadderad sula som innefattar en fantastisk inverkan dämpar banner tillsammans med ge upphov till comfortableness liksom företaget skev av skorna. Påtagning en under en längre period och ännu mer övergripande prestanda skor kan engagera sig i bättre. Med detta sagt, byte av visuella intryck är inte nöjd exakt vad köparen s ha, ta itu med konsumenter i nutid borde hålla sig till omständigheterna också. Det var bara tidsperiod som din melodi utförs med hjälp av Beatles genomfördes från en TV-reklam.

386405 002 Klass joggingskor Origins Kina och Taiwan vet hur Nike Air Max dominans över luft olika modern teknik en sömlös andra färgning Eftersom fast film, såsom falska Baotui Material syntetisk textil eller konstläder silikonLista Tid mars 2010 Värde Max MEDVIND som Nike är faktiskt för att förbättra kvaliteten, medan i jakten på människor skapat ett liv minskar tillgången förbunden med stoppning och en mycket snabb drifts skor. Webbplatser förutom butiker faktiskt inrättas för att sälja anpassade Airmaxes. Denna svarta färg sätt är lika stor eftersom vitnade en individ. Individens morgonrock visar en individs kapacitet tillsammans med persona.

Vi använder oss av tekniskt kunnande numera tillsammans med i övermorgon, liksom Nike fyndiga, försöker eliminera Indonesien Tinker Hatfield tekniskt kunnande då de frågor som påträffas. Buzz för rap leverera en reform med Nike Air Max skor. Avseende jogging, kan de två viktigaste skälen av alla underbara löparsko vara andningsförmåga tillsammans med minskad kroppsvikt, tillsammans med Merge typiskt erbjuda just detta. Jackson Phil Knight Mark Parker Orin H.Parajumpers kodiak, Det ansågs vara en stor, spel förändras framgång för Nike när Oregon född varumärket vann rätten att utrusta alla 1,696 rostered spelare i NFL (53 man roster x 32 NFL-lag = 1,696, eller hur?). Dock visst motstånd från det primära konkurrent och perenna andra plats efterbehandlare adidas fortfarande flimrar ett svagt men irriterande ljus. Washington Redskins rookie QB Robert Griffin III och tält adidas NFL och utbildning idrottsman gör massor av buller på bara två veckor han varit i ligan, och vi inte bara peka ut hans imponerande 110+ QB som klassar; som vi nyss nämnde, är RGIII en adidas idrottsman och gjorde sin hängivenhet känd i vecka 1 genom att ta en Sharpie markör till sin pre spel värma upp växeln i ett försök att täcka upp Swoosh logotyp. Med Nike är den officiella outfitter av NFL, manipulering med logotypen är potentiellt en straffbar gärning, och utan förvåning RGIII tvingas ett uttalande från NFL talesman Brian McCarthy. Hans svar på nyheten: vann hända igen det gjorde. Igår, innan Redskins tog på St. Louis Rams, RGIII gjorde sin pre spel rutin klädd i en grå t-shirt över sin Nike märkta uppvärmnings redskap, helt omgivande några Swoosh logotyper på hans kropp. Definitivt ett steg upp från graffiti ning via permanent markör, men effekten och svar var densamma; nyhetsmedia definitivt tog varsel och någon sorts reaktion från NFL mässing är sannolikt att följa, möjligen i form av en dollar straff. Om så är fallet, don bli förvånad om adidas plockar upp den fliken, likt Nike gjorde när NBA böter Michael Jordan för att bära hans trotsiga Air Jordan 1s som didn följa ligapolitik. Detta fiasko påminner oss också om en annan branding krig som involverade Nike, Reebok och OS 1992; den olympiska värma upp kläder utfärdades av Reebok, men under Gold Medal ceremonin, Michael Jordan och några Nike idrottare upp Reebok logo med den amerikanska flaggan.parajumper jacka, Webb Exklusivt: Touching flagga hyllning på Memorial DayWeb Exklusivt: Touching flagga hyllning på Memorial DayUpdated: måndag, 26 maj, 2014 10:13 EDT2014 05 26 14:13:47 GMT

Att föra fokus tillbaka till Robert Griffin III; hans handlingar visar tydligt sin trohet mot sin andra större, men är hans försök att visa varumärkeslojalitet inte bara meningslöst, men dumt? För ungefär trettio minuter som följer den varma upp sessioner, ser hela nationen RGIII i hans officiella NFL uniformer med Swoosh logotyper på axlar och läckra Flywire kragen under halsen ändå, så hans handlingar klart don skicka meddelandet så högt som han avser att (eller gör det?). Saker kommer definitivt att få mer intressant med tanke RGIII medvetet ignorerade NFL varningar och fortsatte sina upptåg för andra veckan i rad, men vi vill se det blir lite mer varm om Griffin bestämmer sig för att ta sitt uppdrag att hans faktiska på fält Jersey. Men ingenting han kan göra Durin da spel eller kan Adidas. så det är wat det är. Jag gillar han lojalitet till sitt märke fick kreativa i sina täcka ups men nu dat Nike är passande da liga fa nästa 5 år förmodligen bortom, andra spelare sponsrade eller godkändes av några andra idrotts outfitters inte kommer att accepteras. wit da undantaget i rustning. inte ens spauldin Russel friidrott är tillåtna i da NFL längre lol DIDAS VD vänd nedåt investerare oro över Nike förväg

Parajumpers outlet, En Massachusetts man täcker hans mors gräsmattan med 124 flaggor. De är där för att hedra de män och kvinnor från hans tillstånd som dog samtidigt bär uniform. De är där för att hedra de män och kvinnor från hans tillstånd som dog samtidigt bär uniform. Han har erbjudits en föredragen promenad på plats på Tulane University team. mer >>Parajumpers jacka rea, Nike ansökte om föreläggande förra månaden, stoppa försäljning och produktion av Adidas produkt, argumenterar skon var en kopia av sitt Flyknit gymnastiksko, som lanserades i February.The delar av den gröna Flyknit skon och de röda och vita Primeknit sko är båda tillverkade från ett stycke av smält garn, med båda skorna ser ut som om de har varit knitted.Adidas lanserade sin sko på OS i London i juli med en begränsad upplaga av 2,012 par kostar 220 pounds ($ 350) styck. Det har sagt att man vill använda tekniken för andra kategorier av sneaker.Adidas sade på onsdagen att det hade ansökt om annullering av Nike patent, argumenterar den teknik som används för att göra skon övre från smält garn har funnits sedan 1940-talet. 'Adidas kraftfullt förnekar påstått patentintrång ', det sade i ett statement.Nike, som hade försökt att göra föreläggande permanent, sade den senaste uttalande från domstolen var bara ett steg i en längre process.' Vi kommer att fortsätta att aggressivt skydda vår immateriella rättigheter, bland annat genom att ingå detta interimistiskt föreläggande förfarande samt i en formell överträdelseförfarande ', en taleskvinna sade. Thomson Reuters journalister är föremål för en Editorial handbok som kräver en rättvis presentation och offentliggörande av relevanta intressen. DIDAS Crazy 8 Kobe Bryant svart orange skor Nike salu på nätetParajumpers jacka dam, PORTLAND, Ore. Adidas går barfota.

Det verkar som Bryant människor kommer också för adidas EQ. KB 8, uppenbarligen som Bryant första stycket personlig signatur sko, EQ. KB 8 i Kobe rättvist sätt tid, är också verkligen konceptet lockade många människors ögon, bara för att det var vår försäljning på marknaden i stor förvirring, så gillar EQ. KB 8 och har en chans att dess att stjäla det vissa människor verkligen är knappa och Sneaker kultur med kontinuerlig utveckling och framsteg, kan ha ett par EQ. DIDAS Öppnar Barefoot skor Race

Rörelsen fick mer dragkraft förra året när Harvard biolog och löpare Daniel Lieberman publicerade ett papper i tidskriften Nature som kom fram till att köra barfota verkar vara bättre för fötterna, som producerar mycket mindre slagbelastning jämfört med de traditionella löparskor.Parajumpers long bear, Bruket att köra i barfota har varit en något kontroversiellt ämne, dock. Den udda utseende av skorna orsakar ibland huvuden att vända i parker. Vissa raser över hela landet kommer inte att tillåta människor att springa i dem. Och några barfota sko bärare själva har rapporterat skador efter att ha använt dem.Parajumpers jacka online, Utformningen av Adidas barfota sko en avvägning mellan de två stilar. Den färgglada tränare, som har varumärket Adidas tre ränder, täcker foten som en sko skulle men med en strumpa som passar och tå fack för att tillåta mer naturlig rörelse.

Athletic företag har rusat att hoppa på den växande barfota trend. Stora företag som Merrell, Fila, Saucony, Asics och New Balance alla erbjuder sina egna barfota eller så kallade barfotaskor.

LONDON (Reuters) Tyska sport tillverkaren Adidas planerar att använda de olympiska spelen i London nästa år att generera 100 miljoner pounds av försäljningen i Storbritannien och stjäla marknadsledare där från ärkerivalen Nike.Parajumpers online, 'Vi vill uppnå marknadsledare i Storbritannien 2015 senast. OS är definitivt en pelare för att' Chief Executive Herbert Hainer berättade journalister i London.Parajumpers jacka outlet, Adidas är kitting ut värd landets idrottare med redskap som är konstruerade av Stella McCartney och även göra den officiella London 2012 sportkläder varor till salu i Storbritannien, som inte kommer att innehålla gruppens tre ränder logotyp.

För närvarande Nike, världens största sportgrupp, har en andel på cirka 18 procent av den brittiska sportkläder marknaden, värt uppskattningsvis 4,3 miljarder pounds, med Adidas på andra plats på cirka 15 procent.Parajumpers outlet, Hainer sade kostnaden för att köpa rättigheter och marknadsföringstillstånd skulle också nå cirka 100 miljoner pounds, på samma sätt som den sannolika försäljningshöjningen i Storbritannien.


Parajumpers outlet, Stockholm Gallerian online På Rea!. Parajumpers sverige 2015 till salu på nätet till ett lågt pris,: