pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler återförsäljare stockholm Sverige


maille et hållbara. Grce elle est interne, la uppfattningen des manches, Nike Air Max Zoom Ultra Mauvais produit un confort et une anläggning qui cre vous vous sentez vraiment semblable un toutBillig Moncler återförsäljare stockholm Sverige, Athletic direktören Lee De Leon visade upp det nya utseendet att få atleter glada för starten av kläder kontrakt med Nike som börjar efter Adidas s tre års kontrakt slutar 1 juli 2016.Billig Moncler Jackor online Sverige, l'ensemble de la saison PROLONGE. Sous le filet de scurit, vous pouvez trouver un Pebax prothse avec plus efficaces les gars et aussi encore plus complmentaire de chaussures la quintessence debillig billiga moncler Jackor Sverige, raison pour laquelle le prsent Nike Air Jordan ont Tendance ne pas Avoir aussi un lien Similaire avec les gens, c'est qu'ils Erina n'est tout simple pas tout autour qui vont påverkare nos

Des filles d'GE Prscolaire h de Course de Commande de chaussures de Votre amant peut Tre manqu la gloire de jours ou de semaines, mais les Dames Bambin h Contrle de chaussures de sport

Eftersom det lanserades 1996, har Acqua Di Gio varit ganska kontroversiell bestseller. Å ena sidan, har detta ljus, populära doft spawned otaliga lukt alikes; å andra sidan är det ofta sägs vara dyr, överskattade och irriterande överallt.Billig Moncler Jackor Rea, Ett flertal jämförelser maskulin Bvlgari Aqua och våga Geir Ness är oprecisa och felaktig. I den arsenal av moderna vatten dofter verkar Acqua Di Gio att vara hjärtlös och generiskt, mer i intervallet av dess lika generiska vänner Polo Blue och Davidoff Cool Water. Om du fortfarande älskar det, vara medveten om att gymnasieelever och deras äldre, tjugo something college kompisar kommer att älska det också, vilken typ av vettigt när de försöker allt för att locka sina kvinnliga klasskamrater. Skulle du?Billig Moncler dunJacka Rea, Action skor är tänkta att vara rätt och smart och är en bästa partnern och följeslagare alla i hela ditt liv. Action skor finns i en mängd olika trendiga skor samling som är gjorda för män och kvinnor. Skorna är stor i design, passform och komfort och kan bäras när som helst på dygnet. Action skor är smarta och moderiktiga och är god komfort och skydd för dina fötter. Deras skor är byggda med hög standard kvalitet och är hållbara och lätta vikt byggd med den senaste tekniken. De åtgärder skor finns i en mängd olika intervall som kan bäras på varje önskat tillfälle och även passar din klädsel.

Don förväntar ett par sprutar att pågå hela dagen. Med ganska generösa program det stanna hos dig för cirka två eller tre timmar. Det börjar frisk, med en liten antydan av sura vattenmelon och gurka tonen, men då allt går fel. Efter ett tag blir det tvål, torr och sura. På sommaren är det inte ens öppet längre; höga temperaturer kommer att föra fram alla de söta toner som snabbt kommer att göra luften omkring dig obehagligt söt.

Billig Moncler återförsäljare stockholm Sverige, Åtgärds sko driver en skokollektion för män och kvinnor som sträcker sig från sportskor till semi formella och formella skor. Deras skor finns i olika utföranden och färger som är perfekt för män och kvinnor som är mycket medvetna om sin stil och mode. Det finns olika typer av skor som jogging skor, syntetiska skor, vandringsskor, fritidsskor, snygga skor eller läderskor. Företaget har ett brett utbud av skor för närvarande i landet.Billig Moncler jacket Sverige, Action kvinnor skor är mycket trendiga och chica. Deras enkla och eleganta design har gjort dem populära med kvinnor i alla åldrar. Action skor för kvinnor finns i en mängd olika intervall som är hög heeled, lägenheter eller pumpar. Skorna finns i stor utsträckning med en lockande prislapp och fantastiska former med bekväm övre och insidan som tar dig var som helst och när som helst. Skor för kvinnor görs med de känsliga fötterna i åtanke och därmed har mycket mjuka insidan och tuff utanför, men har feminin touch som attraherar kvinnor mot Action skor. ctive karriär poäng ledareBillig Moncler malmö Sverige, öva från våren genom hösten, spela baseboll på gården och gå olika spel beroende på säsong. High school sport och allt det omfattar barn, tränare, skolorna är något jag brinner för och det är mitt mål att ge läsarna den mest ärliga och objektiv rapportering möjligt. I denna dag och ålder, som omfattar höga skolidrott går långt utöver Xs och Os.

En South Jersey bosatta bättre än 30 år, jag är en stark

Varsity InsiderKevin MinnickBillig Moncler sverige Rea, Billiga Nike Air Max: Välkommen till Nike skor på nätet. Handla bästa skateboard skor med unik design i vår online.Billig Moncler mössa Sverige, Under den första intervjun, Knight berättar Moore att Nike inte gör skor i Amerika, eftersom amerikaner inte vill göra skor. Så Moore gör en proposition: Om filmskaparen finner amerikanska arbetare ivriga att göra skor, kommer Knight lovar att anställa dem.

Knight samtycker till en intervju medveten men till synes obekymrad att Moore har för avsikt att genera honom.

Jag kunde inte tro att han lät mig tillbaka där, '' Moore sade skrattande. Naturligtvis, backas Knight av sitt löfte. Nike inte hyra några amerikanska arbetarna. Faktum är att företaget nyligen medgav att det skulle behöva friställa mer än 1.000 vita tjänstemän i det här landet.billig återförsäljare moncler Sverige, Moore sade att han kunde se att komma.Billig Moncler outlet sverige Sverige, Moores förenklade ekonomi förmodligen inte skulle tåla granskning av den akademiska världen. Men filmskapare idéer är inte akademisk, de är känslomässigt smidda på gatorna i sin hemstad Flint, Michigan., En stad förkrossad när biltillverkare stängt fabriker där.

Jag sa Knight att hela hans företag var ett korthus, och det skulle komma tumlande ner. Arrogans sin position och filosofi är att det är OK för hans företag att gå utomlands och göra skor för 40 cent. För att den ekonomiska plan för att arbeta, andra affärsmän måste stanna i USA och betala arbetare $ 10 till $ 20 i timmen, eller kommer det inte av någon marknad för Nike och dess $ 150 skor, '' Moore sa.Billig Moncler återförsäljare stockholm Sverige, Allt från spel uniformer till bisyssla klädsel kommer friidrott personal och spelare har ett nytt utseende, och var stolta över att höra om nyheten om fem års kontrakt med Nike, vilket gör det ett stort steg för universitetet.


Billig Moncler återförsäljare stockholm Sverige, nyöppnad butik billiga rea i Stockholm.. Billig Moncler Jackor online Sverige rea billigt online, Alltid fri frakt & fri retur.: